Etsitkö töitä?

Tällä sivulla pääset tutustumaan meihin työn­antajana sekä monipuolisiin työmahdol­lisuuksiimme.

Tule tekemään aidosti merkityksellistä työtä!

Tule tekemään aidosti merkityksellistä työtä!

Tulkkiharjoittelijat: hakemus kevään harjoitteluun marraskuun loppuun mennessä ja hakemus syksyn harjoitteluun huhtikuun loppuun mennessä allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta! 

Meillä työskentelee toiminta­terapeutteja sekä puhevammaisten tulkkau­spalvelun ammattilaisia erilaisissa asiakasta kuntouttavissa ja palvelevissa tehtävissä. Ammatti­laisemme tukevat asiakkaitamme koko elämän­kaaren ajan – siltana toimivaan arkeen.

Ammattilaistemme mielestä parasta meillä työs­kentelyssä on työn joustavuus sekä kannustava ja rento ilmapiiri. Meille työntekijöiden hyvinvointi ja työssä jaksaminen on tärkeä arvo. Meillä pääset tekemään aidosti merkityk­sellistä työtä ja hyödyntämään sekä kehittämään ammatti­taitoasi. Olemme täydennys­koulutus­myönteinen työympäristö.

Yrityksemme on kasvava sekä jatkuvasti kehittyvä. Meillä jokaisella on mahdollisuus osallistua, ideoida ja luoda uutta asiakkaidemme parhaaksi. Voit työskennellä meillä joko ammattin­harjoittajana tai työsuhteessa, ja luoda oman näköistä uraa.

Vastaavan toiminta­terapeutti Rinna-Marin terveiset:

”Työpaikkamme mahdollistaa aidosti asiakas­lähtöisen työskentelyn ja ottaa huomioon terapeutin työssä jaksamisen. Meillä on hyvä ja tiivis työyhteisö. Tuemme toisiamme tiukan paikan tullen ja teemme työtä suurella sydämellä. Meitä siltalaisia yhdistää tekemisen meininki ja intohimo kuntoutus­työhön. Tervetuloa tiimiin mukaan!”

Rinna-Mari Saarioja

Ota yhteyttä ›

Kiinnos­tavatko työ­mahdol­lisuudet Terapia ja Tulkkaus Silta Oy:ssä?

Laita meille avoin hakemus joko sähköpostitse sinikka.vuorinen@tulkkaussilta.fi tai yhteydenotto­lomakkeen kautta!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Sijaintimme